Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Pasta met kalkoenfilet en kaassaus

1 pasta met kalkoenfilet en kaassaus

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 30 min
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 350 g penne (pasta)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
- 1 zak roerbakgroentemix (400 g)
- 4 kalkoenfilets (schaal a 500 g)
- 1 potje Specialità met Parmezaanse kaas (pastasaus 150 g)

 

Bereidingswijze:

Bereiden
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen bestrooien met zout en peper. In wok of braadpan 2 eetlepels olie verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Rest van olie aan kalkoen toevoegen en groente hierin ca. 3 minuten al omscheppende bakken. Intussen saus in grote pan verhitten. Pasta toevoegen en goed door elkaar roeren. Pasta verdelen over vier borden. Groente en kalkoen bovenop pasta leggen. Basilicumblaadjes losscheuren en kalkoen bestrooien met basilicum.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

 

© 2018 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Partners - Contact