Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Spaghetti Pasta arrabbiata met gerookte makreel

etens recepten pasta arrabbiata

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 2 rode pepers, kleingesneden
- olijfolie
- 1 ui, kleingesneden
- 2 teentjes knoflook, kleingesneden
- 1 blikje tomatenpuree (40 g)
- 300 g volkorenspaghetti
- 400 g gerookte makreel, in reepjes

 

Bereidingswijze:

Bak in een ruime pan de rode peper 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie. Voeg de ui toe en bak 2 minuten zachtjes mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut zachtjes mee. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed. Voeg eventueel wat extra olijfolie of water toe en strooi er zout over. Kook de pasta in gezouten water beetgaar. Giet de pasta af en roer door de tomatensaus. Verdeel de pasta arrabbiata over diepe borden en leg de makreel erop.

 

Bron: kookboek Beautyfood van Joke Glansbeek

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact