Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Penne met kaassaus

1 penne met kaassaus

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 25 min
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 g penne rigate (pasta)
- 1 schaaltje roerbakstukjes (175 g, Tivall)
- 1 pot pastasaus romana met pecorino en ricotta (425 g)
- 50 g pittige kaas (stuk, bijv. Zaanlander extra pikant)
- 1/2 zak Italiaanse wokmix met broccoli (diepvries, a 750 g)

 

Bereidingswijze:

Bereiden
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. Olie met knoflook en ui 5 min. zachtjes verwarmen. Roerbakstukjes erdoor scheppen en 5 min. bakken. Wokmix toevoegen en nog 5 min. bakken. In pan saus verwarmen. Penne en groentemengsel door elkaar scheppen. Over vier borden verdelen. Saus erover verdelen. Kaas erover schaven. Lekker met groene salade.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

 

© 2018 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Partners - Contact