Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Hapjes Gehaktballetjes in tomatensaus met paprika en mozzarella

 gehaktballetjes in tomatensaus met paprika en mozzarella

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 20 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 500 gram gehakt
- 350 gram tagliatelle
- 1 ei
- 2 el paneermeel
- 1 rode ui
- 2 kneepjes vloeibare bakolie voor koken, bakken en roerbakken
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 1 bol mozzarella

 

Bereidingswijze:

Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd het vruchtvlees in repen. Scheur de mozzarella in stukjes. Kruid het gehakt met peper en zout, het gesnipperde uitje, paneermeel en het ei. Meng het goed en draai er kleine gehaktballetjes van. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

Verwarm de bakolie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in 10 minuten gaar en bruin.

Roerbak de paprikarepen een paar minuten met de gehaktballetjes mee. Schep er dan de pastasaus door en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erop en garneer met de stukjes mozzarella.

 

Bron: Bertolli

 

Advertenties:

 

 

© 2018 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Partners - Contact