Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Farfalle met tomatensaus, tonijn, venkel en kappertjes

1 farfalle met tomatensaus, tonijn, venkel en kappertjes

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 1 ui
- 2 venkelknollen
- 2 el kappertjes
- 1 zak Bertolli Pastasaus Mild
- 2 blikjes tonijn op (olijf)olie
- 350 gram farfalle (strikjespasta)
- 3 el olijfolie

 

Bereidingswijze:

Snijd het groen en het onderkantje van de venkelknollen. Snijd de venkel in grove stukken. Pel en snipper de ui. Laat de tonijn uitlekken. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Voeg wat zout en een scheut olijfolie toe aan het kookwater.

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de ui glazig. Voeg vervolgens de tomatensaus en de venkel toe. Laat het mengsel zo 10 minuten zachtjes pruttelen.

Schep de tonijn en de kappertjes erdoor en laat ze nog 4 minuten meepruttelen.

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

 

Bron: Bertolli

 

Advertenties:

 

 

© 2018 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Partners - Contact