Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Penne met broccoli, knoflook en walnoten

1 penne met broccoli, knoflook en walnoten

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 15 min
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- zout
- 400 g penne
- 2 rode pepers
- 100 g walnoten
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 maal 300 g panklare broccoli (roosjes)

 

Bereidingswijze:

Bereiden
Walnoten fijn hakken. Noten in droge koekenpan goudbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en pepers in reepjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Penne in ruim water met zout in ca. 8 minuten beetgaar koken. Intussen broccoli in 3-4 minuten beetgaar koken. In kleine koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook op laag vuur krokant en goudbruin bakken; uit pan scheppen en op keukenpapier laten uitlekken. In bakvet peperreepjes ca. 2 minuten zachtjes bakken. Penne mengen met 1 eetlepel olie, broccoliroosjes, walnoten en rode peper. Knoflookplakjes erover strooien en direct serveren.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

 

© 2018 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Partners - Contact