Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Groene kruidenmie met spitskool

1 groene kruidenmie met spitskool

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 20 min
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 2 spitskolen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
- 1 zakje verse koriander (15 g)
- 1 zak Chinese eiermie (250 g)
- 2 zakjes pompoenpitten (a 65 g)
- 1 eetlepel olie
- ketjap manis Indonesische

Materialen
- wok

 

Bereidingswijze:

Bereiden
Spitskool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselie en koriander schoonmaken en fijnsnijden. Chinese eiermie volgens aanwijzing op de verpakking koken. Afgieten. Ondertussen pompoenpitten in hete droge koekenpan 1 min. roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten en hierin ui, knoflook en kool 5 min. bakken. Mie, 3/4 peterselie, 3/4 koriander, 3/4 pompoenpitten en naar smaak ketjap, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Mie op 4 borden scheppen en bestrooien met rest kruiden en pompoenpitten.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

 

© 2018 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Partners - Contact