Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Romige vispasta

1 romige vispasta

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 25 min
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 50 g zwarte olijven
- 8 zongedroogde tomaten in olie
- 300 g schelpjespasta (zak à 500 g)
- 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 400 g)
- 1 pak crème fraîche schenkbaar (200 ml)
- 1 pak doperwtjes extra fijn (diepvries 450 g)

 

Bereidingswijze:

Bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact