Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Pasta met zalm en peultjes

1 pasta met zalm en peultjes

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 25 min
Aantal personen: 4 personen
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- zout
- 300 g zalmfilet
- 0,5 stuks citroen
- 400 g fusilli pasta
- (versgemalen) peper
- 4 el crème fraîche
- 1 schaal peulen à 250 g
- 4 el verse bieslook, fijngeknipt
- 1 dl groentenbouillon (van een tablet)

 

Bereidingswijze:

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil dun eraf en pers de vrucht uit.

Haal de peulen af en snijd ze in de lengte middendoor.

Breng de pasta met ruim water en zout aan de kook en kook 2 min. Voeg de peulen toe en kook de pasta beetgaar.

Pocheer de vis in de bouillon in ± 5 min. gaar. Schep de vis uit de pan en verdeel hem in stukjes.

Roer de crème fraîche met peper naar smaak door de bouillon en verwarm al roerende op een laag vuur.

Giet de pasta en de peulen af en schep er het citroenrasp, het sap, de vis, 3 el van de bieslook en het sausje door. Garneer met de rest van de bieslook.

 

Bron: c1000.nl

 

Advertenties:

 

 

© 2018 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Partners - Contact